Ali ima iOS 13.4 podporo za miško za iPhone?

Seveda ne

Apple je uvedel posodobitev iOS 13.4 za iPhone in iPadOS 13.4 za naprave iPad z novimi funkcijami, kot so skupna raba map iCloud Drive, novi Memojis ter podpora za miško in sledilno ploščico v iPadu.

Vendar pa je veliko uporabnikov zamenjalo "podporo za miško" kot funkcijo tudi za iPhone. Če ste prišli sem v upanju, da ima iOS 13.4 podporo za miško za iPhone, vam je žal, da vam zlomimo srce, vendar iOS 13.4 nima takšne funkcije.

Morda boste lahko seznanili miško Bluetooth s svojim iPhoneom. Ampak to ne bo delovalo. iPhone ne dobi nastavitve »Trackpad & Mouse« v iOS 13.4 kot iPad s posodobitvijo iPadOS 13.4.

Da vam razložimo s primerom, smo našo Bluetooth miško Logitech M720 Triathlon Bluetooth povezali z napravami iPhone in iPad prek Bluetooth. Spodnji posnetek zaslona iPhone, ki je povezan z miško, si lahko ogledate v nastavitvah Bluetooth.

Vendar se kazalec miške ne bi prikazal na zaslonu po povezavi miške z iPhoneom. In če gremo na Nastavitve » Splošno, na iPhonu ni nastavitev za "Sledilno ploščico in miško".

Na iPadu z operacijskim sistemom iPadOS 13.4, ko je miška povezana z iPadom, se prikaže nastavitev za "Trackpad & Mouse". Nastavitve » Splošno zaslon.

Podpora za miško na iPhoneu tako ali tako ni smiselna. In mislimo, da ga Apple ne bi dodal, razen če je v izdelavi naprava "iPhone Pro Max Plus".